Betaalmethoden

U kunt uw bestelling op verschillende manieren betalen. Onze betalingen verlopen via Mollie. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

Vanaf 15-05-2020 accepteren wij ook de VVV cadeaukaart!

Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de online transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan €50. Uiteraard kan de klant het resterende deel van de online transactie betalen met iDeal. De Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De invoering hiervan heeft impact op het online accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de VVV Cadeaukaart, omdat deze gezien worden als ‘elektronisch geld’ (EGI) en vallen onder de werking van deze wet.

Mollie verwerkt betalingen voor webshops. U Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat uw geld veilig van uw bank naar de webshop gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor de webshop, ziet u LOFT030 via Mollie of Lightspeed payments op uw bankafschrift staan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »