Verzenden en retourneren

ALLE PAKKETTEN WORDEN TIJDIG IN ONS MAGAZIJN VERWERKT EN MEEGEGEVEN AAN POSTNL. ALS ER IN DE TRACK & TRACE LINK STAAT IS AANGEMELD, IS NOG NIET ONTVANGEN, KUNNEN WIJ U VERZEKEREN DAT ALLE PAKKETJES DAGELIJKS WORDEN OPGEHAALD EN TIJDIG BIJ POSTNL ZIJN. HELAAS LOOPT POSTNL DAN NOG ACHTER, DE TRACK EN TRACE VERANDERT PAS ZODRA DE PAKKETJES OP DE BAND GAAN VANUIT DE ROLCONTAINER!

VOOR UPDATES VAN UW PAKKET VOLG AUB DE TRACK EN TRACE.

Heeft u op een werkdag van ma t/m vr voor 21:00 voor Nederland voor Vlaanderen voor 21.00 besteld bij www.loft030.com, dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. 

Gratis verzending vanaf € 50,00 voor Nederland.

Onder de € 50,00 berekenen wij 6,95 verzendkosten voor Nederland.

Voor verzendingen naar België berekenen wij € 7,99 verzendkosten.

Gratis verzending vanaf € 50,00 voor België.

Door de coronacrisis is alles anders. Wij proberen voorruit te anticiperen. Helaas zijn wij ook afhankelijk van onze bezorgdienst en die draaien op volle toeren. Met de nieuwe maatregelen kunnen de pakketten helaas vertraging oplopen. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling langer duurt. Excuses voor het ongemak. Wij danken u vast voor uw begrip. Voor meer informatie omtrent het coronavirus:

https://www.dhlparcel.nl/nl/zakelijk/corona-europa

Track & Trace

Zodra we de zending aanbieden bij DHL krijgt u automatisch een mailtje met de Track & Trace code. Vanaf dan kunt u uw pakket volgen en zien wanneer het pakket bij u thuis wordt afgeleverd. Wilt u het bij een servicepoint laten afleveren, dan kunt u dat aanpassen via de link.

RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na verwerking van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Handelswijze retourzending bij een defect of verkeerd ontvangen artikel:

LOFT030 accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn bij een defect of verkeerd ontvangen artikel voor rekening van LOFT030.

Retouradres:

LOFT030

Lipsstraat 50 F
5151 RP Drunen

Vermeld duidelijk uw naam en adres, ordernummer bij de retour, voor een snelle retourverwerking.
Met nadruk melden wij dat wanneer u een beschadigd of onjuist artikel ontvangt u dit binnen 24 uur na ontvangst per email via [email protected] bij ons dient te melden. Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering noodzakelijk is, zal onze klantenservice afdeling een retouretiket naar u mailen zodat er zonder extra kosten voor de klant kan worden verzonden. Dit etiket kan uitgeprint worden en op het pakket bevestigd worden. U brengt vervolgens uw pakket naar het dichtstbijzijnde DHL afgiftepunt en laat hier de barcode scannen. De kosten van deze zending worden automatisch aan LOFT030 door belast, u hoeft hier niet voor te betalen. U krijgt een afgiftebewijs mee met track en trace code. Bewaar dit goed totdat het ontvangst van de retourzending is gemeld. Wij streven er steeds naar om ook in uw geval met een snelle en passende oplossing te komen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »