Verzenden en retourneren

VERZENDING

Door de coronacrisis is alles anders. Wij proberen voorruit te anticiperen. Helaas zijn wij ook afhankelijk van onze bezorgdienst en die draaien op volle toeren. Met de nieuwe maatregelen kunnen de pakketten helaas vertraging oplopen. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling langer duurt. Excuses voor het ongemak. Wij danken u vast voor uw begrip. Voor meer informatie omtrent het coronavirus:

https://www.dhlparcel.nl/nl/zakelijk/corona-europa

Gratis verzending vanaf € 30,00 voor Nederland en België.

Onder de € 30,00 berekenen wij € 4,99 verzendkosten voor Nederland en € 5,99 verzendkosten voor België. 

Heeft u op een werkdag van ma t/m vr voor 22:30 voor Nederland voor Vlaanderen voor 15.00 besteld bij www.loft030.com, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. (mits DHL de leveringsbelofte nakomt) Bestellingen die op vrijdag na 22.30 voor NL en voor België na 15.00 en zondag voor 20.00 zijn besteld worden op maandagavond geleverd voor NL voor België is de levering dinsdag. Volg ook uw track en trace.

Bestelling

NL

Levering

VL

Levering

Maandag

22.30

Dinsdag

15.00

Dinsdag

Dinsdag

22.30

Woensdag

15.00

Woensdag

Woensdag

22.30

Donderdag

15.00

Donderdag

Donderdag

22.30

Vrijdag

15.00

Vrijdag

Vrijdag

22.30

Zaterdag

15.00

Zaterdag

Zaterdag

23.59

Maandagavond

23.59

Dinsdag

Zondag

20.00

Maandagavond

20.00

Dinsdag

VL=Vlaanderen

Track & Trace

Zodra we de zending aanbieden bij DHL krijgt u automatisch een mailtje met de Track & Trace code. Vanaf dan kunt u uw pakket volgen en zien wanneer het pakket bij u thuis wordt afgeleverd. Wilt u het bij een servicepoint laten afleveren, dan kunt u dat aanpassen via de link.

RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT

Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via mijn tickets in uw account. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Handelswijze retourzending bij een defect of verkeerd ontvangen artikel:

LOFT030 accepteert de wetgeving van het consumentenrecht ter zake Kopen op Afstand. Dit geheel volgens de laatste wettelijke regelgeving. De huidige wetgeving is ingegaan op 13 juni 2014. Verzendkosten voor het retourneren zijn bij een defect of verkeerd ontvangen artikel voor rekening van LOFT030.

Retouradres:

LOFT030

Beneluxbaan 11 - 13

5121DC Rijen


Met nadruk melden wij dat wanneer u een beschadigd of onjuist artikel ontvangt u dit binnen 24 uur na ontvangst per email via [email protected] bij ons dient te melden of via het ticketsysteem op de website in uw eigen account. Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering noodzakelijk is, zal onze klantenservice afdeling een retouretiket naar u mailen zodat er zonder extra kosten voor de klant kan worden verzonden. Dit etiket kan uitgeprint worden en op het pakket bevestigd worden. U brengt vervolgens uw pakket naar het dichtstbijzijnde DHL afgiftepunt en laat hier de barcode scannen. De kosten van deze zending worden automatisch aan LOFT030 door belast, u hoeft hier niet voor te betalen. U krijgt een afgiftebewijs mee met track en trace code. Bewaar dit goed totdat het ontvangst van de retourzending is gemeld. Wij streven er steeds naar om ook in uw geval met een snelle en passende oplossing te komen.

Download hier uw herroepingsformulier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »